A Buda Környéki Televízió médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Média Mecenatúra program keretében támogatja.

Balesetet okozott, majd elfutott a helyszínről

FacebookIWIWTwitterMyspace bookmark


Zsámbék térségében az M1-es autópálya 29-es kilométerszelvényében - a Budapest felé tartó oldalon – 2014. augusztus 12-én 16 óra körüli időben egy gépkocsi balesetet szenvedett. Segítségnyújtási szándékkal a leállósávban többen megálltak, akik mellett lassítva haladt el egy tehergépkocsi, azonban a mögötte közlekedő gyanúsított az általa vezetett kamionnal a megalapozott gyanú szerint nem tartott megfelelő követési távolságot és az ütközés elkerülése érdekében jobbra rántotta a kormányt. Ennek során a férfi nekiütközött az előtte haladó tehergépkocsi jobb oldalának, majd a leállósávban várakozó két személygépkocsinak, valamint további két autó is sérült a balesetben.

A 45 éves férfi által vezetett kamion végül az árokba borulva állt meg. Ezt követően V. Attila kimászott a járműből és segítségnyújtás nélkül gyalog távozott a helyszínről. A baleset következtében a két gépjármű vezetője sérült.


A Budaörsi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya eljárást folytatott segítségnyújtás elmulasztása bűntett és közúti baleset okozása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt V. Attila 45 éves versegi lakos.

V. Attilát a budaörsi rendőrök 2014. november 18-án gyanúsítottként hallgatták ki. Az ellene folytatott eljárást a nyomozóhatóság a napokban befejezte és a keletkezett iratokat vádemelési javaslattal megküldte az illetékes ügyészség részére.